avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... apa potabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

apa potabila

Buna ziua. sunt profesoara si locuiesc intr-un sat din judetul Mures de 3 ani. avem o fantana, dar in verile secetoase, apa nu este suficienta. Pentru baut, car apa in sticle. Sunt nemultumita, deoarece primarul comunei nu a facut nimic in ce priveste introducerea apei potabile in sat, desi ne tot spune ca proiectul este aprobat. Mentionez ca majoritatea locuitorilor satului nu au apa din reteaua de stat. Ce pot sa fac in acest caz? Cui pot sa ma adresez, ca sa se rezolve aceasta problema? Apa este o necesitate, nu un lux, avem nevoie de ea in fiecare zi.
Va multumesc anticipat pentru interes si pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: ana91 , utilizator 09:02, 31 Iulie 2016
daca nu face niumic de n... ani de ce l-ati votat?El si consilierii locali sunt in masura sa rezolve situatia.
eu nu l-am votat, dar a avut mai multe voturi de la alte persoane...asta e...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, un sat din județul nostru, de vreo doi ani, are ... ildiko-etelka ildiko-etelka Bună seara, Un sat din județul nostru, de vreo doi ani, are canalizare, dar nu are apă curentă. Oamenii se descurcă așa cum pot cu apa; au fântâni ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asigurarea apei potabile gaspari gaspari Buna seara. Sunt un locuitor dintr-un cartier din periferia unei comune de langa Tg Mures. In urma cu 3 ani am cumparat o casa la cheie in acest cartier, cu ... (vezi toată discuția)
Viata noastra - apa handsu handsu Magazinul Fortune cu referire la apa potabila precizeaza : \" [i]...este cea mai profitabila afacere a lumii . In secolul 21 apa va fi o adevarata afacere , ... (vezi toată discuția)