avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ingrijire persoane varstnice
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ingrijire persoane varstnice

Mama mea are varsta de 92 ani si are numeroase probleme mai ales de ordin psihic.A suferit acaum 3 ani un accident vascular in urma caruia are pierderi de memorie.Pentru ca eu sunt singurul copil a trebuit sa ma pensionez anticipat partial pentru a avea grija de ea din anul2014.In aceasta situatie ea avand o pensie de800 lei ar putea beneficia de un ajutor pentru persoanele varstnice aflate in ceasta situatie ?Ce trebuie sa fac si cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: adina1997 , utilizator 09:43, 29 Iulie 2016
mama dumneavoastra in urma unor acte medicale poate sa beneficieze de grad de handicap cu sau fara insotitor.Mai multe detalii le pute ti obtine de la serviciul de asistenta sociala de unde apartine-ti cat si de la medical de familie.E dreptul dumneavoastra....obtineti-l.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent personal, indemnizatie de insotitor sau altceva? bodo gabriella bodo gabriella am o verisoara care are la randul ei grija de soacra ei care este paralizata la pat pe partea dreapta in urma unui atac vascular cerebral de cativa ani. Doresc ... (vezi toată discuția)
Acte cu titlu de proprietate la straini cristinaiuliana cristinaiuliana Buna ziua Mama mea a murit de 12 ani si la casa parinteasca a ramas tatal meu care in urma cu cateva saptamani a suferit un accidenta vascular, de la acest ... (vezi toată discuția)
Acte indemnizatie - handicap accident vascular CYBORG CYBORG Buna ziua! Mama mea are varsta de 91 de ani-aproape- si acum un an a avut accident vascular ischemic.A fost spitalizata apoi externata si nu se poate folosi ... (vezi toată discuția)