avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor judecatoresc neserios
Discuție deschisă în Executare silită

Executor judecatoresc neserios

Salut!
Anul trecut am angajat un executor judecatoresc pentru recuperarea contributiei de intretinere datorata fiicei mele majore de catre tatal ei. La inceput - adica pana am platit avansul - d-na executoare a fost f. amabila. Ulterior, deoarece se intampla ca sumele datorate sa intarzie, sunam sa ma interesez de ce - aceasta doamna a avut un limbaj agresiv, total nepotrivit. Asa ca am hotarat ca in continuare sa tin legatura cu dansa doar prin e-mail. Nu mai spun ca s-a intamplat chiar ca desi banii intrau in contul ei la data stabilita, noi ii primeam cu intarziere nejustificata.
Pentru ca sa nu mai pateasca si altii ca mine, va rog frumos sa ma informeze si pe mine cineva competent despre institutia unde pot depune o reclamatie in acest sens.
Dar va rog nu imi recomandati Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti - hai sa fim realisti, doar nu o s-o traga la raspundere chiar institutia din care face parte....
Multumesc anticipat,
Monica
Cel mai recent răspuns: moni47 , utilizator 10:47, 1 August 2016
UNEJ este institutia lac are va puteti adresa. Vor cerceta situatia, eventual o vor chema la o intalnire.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale de x0 000 ron eloria eloria Reclamanta R cere daune pentru un prejudiciu produs printr-un delict civil imaginar, spunand ca eu P am lansat si raspandit zvonuri intr-o comunitate ... (vezi toată discuția)
Teapa la nunta cu 200 de milioane de lei vechi ce se poate face? daianara1988 daianara1988 Buna seara si va multumesc ca am posibilitatea pentru a va adresa o intrebare pe acest forum..... Parinti mei si-ai deschis acum 2 ani un restaurant in ... (vezi toată discuția)
Exista termen de prescriere pentru retinerea permisului de conducere in vederea anularii? nickelodeon nickelodeon Salut!~ Rugamintea mea este una referitoare la o indrumare intr-o problema a mea personala, cu care, desi apartinand domeniului legislativ, (sunt ... (vezi toată discuția)