avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație la executare - dosar și taxe de timbru
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație la executare - dosar și taxe de timbru

Începe executarea silită iar debitorul face rapid contestație la executare în care solicită anularea executării silite înseși, pentru mai multe motive (creanța nu e certa lichidă și exigibilă, etc).
Dacă nu este suspendată executarea silită și ulterior executorul face noi acte de executare, intrebarea mea este :
În cazul în care debitorul face o nouă contestație la executare împotriva unui nou act de executare (ulterior), aceasta se va judeca în cadrul dosarului inițial sau se va deschide alt dosar? Si va trebui să plătească alte taxe de timbru, sau nu?

Alte discuții în legătură

Executare silita danielanic danielanic Buna seara. Va rog ss ma ajutati cu cateva raspunsuri la urmstoarele intrebari: Daca ulterior inceperii executarii silite prin poprirea pe salariu executorului ... (vezi toată discuția)
Creanta fiscala prescrisa si achitata de debitor, se restituie? Maryana@ Maryana@ In cazul unei creante fiscale prescrisa pe care debitorul o achita, se poate obtine restituirea acesteia in instanta? (vezi toată discuția)
Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)