avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitatea unei case de expeditii (marfa) avand codul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitatea unei case de expeditii (marfa) avand codul CAEN 5221?

Buna ziua,
Detin o companie de transport licentiata avand codul caen 5221: Activitati de servicii anexe pentru transporturi terestre, pe acest cod pot desfasura si activitatea de intermediar pentru transporturi ? (casa de expeditie).
Cel mai recent răspuns: DobrinoiuAndreea , utilizator 14:09, 29 Iulie 2016
Indicat ar fi sa va adaugati codul caen:
5229 - Alte activitati anexe transporturilor
8299- Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema cod caen wishlist wishlist Buna ziua! Am si eu o intrebare : Ce cod CAEN trebuie sa am in obiectul de activitate al unui SRL ca sa pot intermedia servicii de transport rutier de ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen are o casa de expeditii? daca are dubita sub3.5tone dar face transport la cererea clientilor international mai are nevoie de licenta de transport? olden olden casa de expeditii este un intermediar al firmei de transport care semneaza banuiesc contracte in numele transportatorului ce cod CAEN se practica? (vezi toată discuția)
Coduri caen- negasite RUS RAMONA RUS RAMONA Am si eu de facut o recodificare si nu am gasit urmatoarele coduri: 5511-Hoteluri si moteluri cu restaurant 5541-Cafenele si baruri fara ... (vezi toată discuția)