avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Depunere formular 095
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Depunere formular 095

Buna ziua !
Ce documente se depun odata cu cererea de inregistrare in ROI ?
Am fost inregistrati acum cca doi ani, dar pt ca nu am mai efectuat operatiuni intracomunitare, am primit instiintare ca am fost radiati. Deci acum trebuie sa o luam de la capat cu inregistrarea si nu stiu daca s a modificat ceva... Daca nu am cazierul administratorului pot depune dosarul fara acesta - urmand sa l aduc ulterior ?
Multumesc mult .
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 11:38, 2 August 2016
Nu puteti, cf Ordin ANAF nr. 727/2016 :

(2) În situaţia în care se solicită înregistrarea în Registrul operatorilor intracomunitari a unei societăţi reglementate de Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cererea de înregistrare prevăzută la alin. (1) se depune însoţită de următoarele documente:
a) certificatele de cazier judiciar, eliberate de autorităţile competente din România, ale administratorilor, în cazul societăţilor pe acţiuni, inclusiv al celor în comandită pe acţiuni;
b) certificatele de cazier judiciar, eliberate de autorităţile competente din România, ale administratorilor şi ale asociaţilor care deţin minimum 5% din capitalul social al societăţii, în cazul celorlalte forme de societăţi;
...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comesciala Saniuta Saniuta Ce tipuri de societate comerciala imi da dreptul sa lucrez si in UE si care aste mai avantajoasa ????? (vezi toată discuția)
Verificare firma marcel_1961 marcel_1961 Buna ziua.pe scurt as vrea sa cumpar ceva din Germania,si cei de acolo au verificat firma pe site-ul http://ec.europa.eu/ si spun ca nu ma gasesc.(in vederea ... (vezi toată discuția)
Procedura inregistrare roi adema1980 adema1980 Buna ziua, Conform OMFP 727/2016, la inregistrarea societatii in ROI se depune: \" Cererea se depune la organul fiscal competent [b]însoţită de:[/b] ... (vezi toată discuția)