Buna ziua !
Ce documente se depun odata cu cererea de inregistrare in ROI ?
Am fost inregistrati acum cca doi ani, dar pt ca nu am mai efectuat operatiuni intracomunitare, am primit instiintare ca am fost radiati. Deci acum trebuie sa o luam de la capat cu inregistrarea si nu stiu daca s a modificat ceva... Daca nu am cazierul administratorului pot depune dosarul fara acesta - urmand sa l aduc ulterior ?
Multumesc mult .
(2) În situaţia în care se solicită înregistrarea în Registrul operatorilor intracomunitari a unei societăţi reglementate de Legea societăţilor nr. 31/1990, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cererea de înregistrare prevăzută la alin. (1) se depune însoţită de următoarele documente:
a) certificatele de cazier judiciar, eliberate de autorităţile competente din România, ale administratorilor, în cazul societăţilor pe acţiuni, inclusiv al celor în comandită pe acţiuni;
b) certificatele de cazier judiciar, eliberate de autorităţile competente din România, ale administratorilor şi ale asociaţilor care deţin minimum 5% din capitalul social al societăţii, în cazul celorlalte forme de societăţi;
...........
Verificare firma
marcel_1961
Buna ziua.pe scurt as vrea sa cumpar ceva din Germania,si cei de acolo au verificat firma pe site-ul http://ec.europa.eu/ si spun ca nu ma gasesc.(in vederea ... (vezi toată discuția)