avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită amenzi rutiere neplatite...efecte asupra sotiei?
Discuție deschisă în Executare silită

amenzi rutiere neplatite...efecte asupra sotiei?

buna ziua, am si eu o intrebare.
Sunt casatorita de o luna de zile, iar sotul meu are amenzi rutiere neplatite de ceva ani.intrebarea mea pt dvs este: amenzile si penalitatile sotului se rasfrang si asupra mea? daca achizitionez bunuri imobiliare pe numele de dupa oficierea casatoriei , acestea pot fi puse sub sechestru pt neplata amenzilor sotului? sau de ex daca vreau sa cumpar o masina,si contractul de cumparare il fac pe numele meu,amenzile sotului imi vor da batai de cap pe viitor mie?
pls help
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 12:10, 20 August 2009
Teoretic nu ar trebui sa se intample astfel de lucuri.Practic ar fi posibil, depinde de circumstante.
el nu are nimic pe numele lui....si amenzile sunt vechi, de circa 6-7 ani. In ce circumstante as ajunge eu sa platesc "oalele lui sparte"?
Amenzile se prescriu dupa 5 ani, nu i se mai pot imputa dupa 6-7 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumpărat și ulterior pus sub sechestru Wanzer Wanzer Bună ziua! Am \"cumpărat\" in august 2020 un autoturism (printr-o terță persoană, de la un cunoscut al lui). Am trecut \"cumpărat\" pentru că eu i-am ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda circulatie cristi tyk cristi tyk Buna ziua, Am primit in data de 21.06.2011 o instiintare de plata de la primarie in legatura cu doua amenzi de circulatie primite in data de 04.05.2010 si ... (vezi toată discuția)
Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)