avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare scoala de soferi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare scoala de soferi

Buna ziua, eu si sotul am doti sa intiintam o scoala de soferi intr-o comuna. De ce acte si aprobari este nevoie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 30 Iulie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In vederea condiilor de autorizare studiati : NORMA din 3 februarie 2014 privind autorizarea şcolilor de conducători auto (Anexa 2), aprobată prin Ordinul ministrului transporturilor nr. 75/2014, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 107 din 12 februarie 2014

[ link extern ]

sau

Vedeti acest link
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Iulie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de a.r.r. vlaika ionela florina vlaika ionela florina Buna ziua. Va rog foarte mult sa-mi spuneti daca exista Ordin al Ministrului Tranporturilor emis pentru aprobarea normelor tehnice privind eliberarea, ... (vezi toată discuția)
Adeverinta taxi valabila ? gaby79_4all gaby79_4all In urma cu aproximativ 1 luna am sustinut examenul pt atestat taxi , am obtinut o adeverinta de la scola cu care am inceput meseria de taximetrist , am ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)