avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mostenire- Iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mostenire- Iesirea din indiviziune

In urma unui proces pentru iesirea din indivizuine, judecatoria a hotarat ca mie imi revine o anumita suprafata de teren iar reclamantul este obligat sa-mi plareasca o sulta pentru o alta suprafata care urmeaza sa ii revina lui, iar eu sa achit jumatate din cheltuielile de judecata. Eu consider justa hotararea instantei desi eu nu am luat parte la proces, nu am depus intampinare, dar nu s-a stabilit un termen pentru plata sultei si a cheltuielilor de judecata.Intrebarea mea este: 1) avand drept de recurs. pot cere un termen pentru plata sultei si 2) pot obtine contravaloarea acelui teren atribuit mie in deplina proprietate, dar,de care eu nu am beneficiat niciodata, afland de el doar cu ocazia procesului ? Cum pot face aceasta, eu locuind in Jud Timis, iar procesul s-a judecat in jud Iasi ?

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata dibella dibella Intr-un proces de partaj-iesire din indiviziune, instanta a hotarat ca mi se cuvine plata unei sulte, fara a preciza si un termen de plata a acesteia si ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune george1972 george1972 Suntem 3 mostenitori ai unui apartament. Daca mostenitorul care sta in el , noi ceilalti avind domiciilile in alte judete, cere iesirea din indiviziune, prin ... (vezi toată discuția)
Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)