avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Data Tabel Infiintare AP
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Data Tabel Infiintare AP

Am primit de la primarie un model de table pentru infiintare asociatie proprietari.
In tabel, trebuie trecut nume, prenume, CNP, S/N/CI, Nr. Titlu de proprietate si mai este o coloana cu data inainte de cea cu semnatura.

Data respectiva se refera la data titlului de proprietate sau data la care semneaza fiecare in table ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 02:28, 3 August 2016
Se refera, la data la care semneaza fiecare in tabel. (data exprimării voinţei de asociere, potrivit art.4 din HG 1588/2007)
Multumesc.
Ma gandeam ca ar putea reprezenta data titlu prop. pentru ca exista deja data procesului verbal care este clara data la care au semnat cei din tabel.
Ultima modificare: Duminică, 31 Iulie 2016
BX, utilizator
Aste se intelege din textul articolului mentionat de mine :

art.4 din Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari,

Asociaţia de proprietari se înfiinţează prin acordul scris a cel puţin jumătate plus unu din numărul proprietarilor apartamentelor şi spaţiilor cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă din cadrul aceluiaşi condominiu cu cel puţin 3 proprietari. Acordul se consemnează într-un tabel nominal, anexă la acordul de asociere, potrivit art. 5 alin. (1) din Legea nr. 230/2007. Tabelul nominal, anexă la acordul de asociere, va conţine, în mod obligatoriu, următoarele: numele şi prenumele proprietarului, adresa, codul numeric personal, seria şi numărul actului de identitate, indicarea titlului de proprietate, data exprimării voinţei de asociere şi semnătura.
In regula, este clar.
In cate exemplare se intocmeste tabelul ( in original ? ). Eu stiam ca se intocmesc 3 dosare cu copi de pe actele de proprietate ale proprietarilor care semneaza. Asa este ?

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari Daniela Sebe Daniela Sebe Se poate infiinta asociatie de proprietari fara acordul tuturor proprietarilor? (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari in bloc nou ioanamat ioanamat Buna ziua, Am achizitionat in septembrie un apartament de 2 camere intr-un bloc nou de 3 etaje (11 apartamente), de la o persoana fizica (dezoltator). In ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de locatari calinadina calinadina dorim sa infiintam asociatie de locatari si nu stim care este cadrul legal se poate face prin ong deoarece am facut documentatia de infiintare prin legea ... (vezi toată discuția)