avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Data Tabel Infiintare AP
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Data Tabel Infiintare AP

Am primit de la primarie un model de table pentru infiintare asociatie proprietari.
In tabel, trebuie trecut nume, prenume, CNP, S/N/CI, Nr. Titlu de proprietate si mai este o coloana cu data inainte de cea cu semnatura.

Data respectiva se refera la data titlului de proprietate sau data la care semneaza fiecare in table ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 02:28, 3 August 2016
Desi in Tara Romaneasca domnesc aceleasi legi, parerile unor judecatori delegati (cei care se ocupa de infiintarea as. prop.) sunt diferite.
De exemplu, L 230/2007 nu mentioneaza ca in "dosar" trebuie sa aveti si intabularea locuintei si asa "merge" treaba cam peste tot, insa in alte localitati judecatorul delegat nici nu vrea sa auda de lipsa acestui document.
Din acest motiv, ar trebui sa va deplasati la Judecatoria locala, la birul judecatorului delegat si sa discutati toate aceste probleme, pentru ca in final de ajuns tot acolo ajungeti si va poate intoarce inapoi, sa mai completati, sa mai adaugati...
In principiu, daca intocmiti trei dosare, atunci ele trebuie sa fie la fel.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari Daniela Sebe Daniela Sebe Se poate infiinta asociatie de proprietari fara acordul tuturor proprietarilor? (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de proprietari in bloc nou ioanamat ioanamat Buna ziua, Am achizitionat in septembrie un apartament de 2 camere intr-un bloc nou de 3 etaje (11 apartamente), de la o persoana fizica (dezoltator). In ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie de locatari calinadina calinadina dorim sa infiintam asociatie de locatari si nu stim care este cadrul legal se poate face prin ong deoarece am facut documentatia de infiintare prin legea ... (vezi toată discuția)