avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ipoteca de gr 2
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ipoteca de gr 2

Buna!
In cazul in care am un credit de consum cu ipoteca la o banca si doresc sa fac reesalonare credite pt alta banca unde am alte credite si imi cer acordul bancii unde am creditul de consum cu ipoteca pt a pune ipoteca de rang 2 pe apartament. banca cu ipoteca a refuzat sa imi aprobe fara nici o justificare. creditul la ei e de 12500 euro pe 10 ani si ap e evaluat de ei la 55500 euro.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA TAN , Consilier juridic 13:13, 21 August 2009
Fara acordul primei bancii unde deja aveti ipoteca nu puteti face nimic!:( doar daca achitati tot creditul .
asta stiam dar intrebam daca nu este stipulat in contract nimic in acest sens, exista vreo baza legala ce sta la baza unei astfel de stiuatii. adica poate ramane la latitudinea bancii sau ii pot eu obliga printr-o lege sau un articol de lege ceva...
Nu este numai la latitudinea bancii la momentul incheierii contractului a fost si la latitudinea dv.dar este stipulat in contract ca imobilul este depus gaj pana la achitarea creditului si a dobanzilor aferente.Asa a fost acordul ambelor partii cand a fost semnat contractul .Daca nu scrie asa ,ne spunet dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer ipoteca pe un alt imobil buburuza buburuza Buna ziua, am si eu o dilema, tocmai m-am intors de la banca, unde am fost sa intreb de ce acte am nevoie pt. a transfera ipoteca de rang 1 de pe imobilul ... (vezi toată discuția)
Credit bancar - sfaturi cosovi cosovi buna ziua ! in ianuarie 2008 am achizitonat un apartament prin credit bancar de la BCR , cu ipoteca de rang I , am avut timp de 12 luni o dobanda fixa de 6.2% ... (vezi toată discuția)
Suspendare si reesalonare credite persoana fizica Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Vreau sa solicit bancilor la care am credte, suspendarea si reesalonarea acestora, pe o anumita perioada, pe motiv de reducere a veniturilor - nu ... (vezi toată discuția)