avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chiriasi care fac mereu galagie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chiriasi care fac mereu galagie

Buna seara . De vreo luna incoace intr-un apartament de la parter s-au mutat doi tineri in chirie ,care de cand s-au mutat au facut numai galagie . Muzica merge noaptea fara intrerupere ,vizitatori sunt mereu care contribuie la galagie. Din cauza faptului ca sunt cam dubiosi si toata lumea se teme de ei nu a chemat nimeni politia .

Intrebarea mea este : Se poate face un avertisment catre proprietar in care sa specificam ce anume se intampla in apartamentul lui ? In care sa il anuntam ca daca nu se potolesc vom face plangere la politie .

Va multumim !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:43, 1 August 2016
Solicitarea ar fi binevenită, cu atât mai mult cu cât proprietarul este singurul în măsură să îi evacueze.
Ar trebui ca reprezentantul legal al asociatiei sa desfasoare demersuri oficiale catre proprietar sa ii comunice acestuia situatia existenta in apartamentul inchiriat si problemele cu care se confrunta vecinii urmare atitudinii chiriasilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre chiriasi seranno seranno Servus. Sunt student in Cluj-Napoca si stau in chirie. De cand m-am mutat in apartamentul in care stau momentan am avut probleme cu vecinul care sta cu un ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi noaptea veronik veronik Buna ziua, Locuiesc cu chirie intr-un bloc din sect 5, cartier Rahova. In apartamentul de sub cel unde locuiesc eu, stau tot cu chirie 2 baieti, studenti ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi madalinams madalinams Buna ziua, am o problema cu vecinii deasupra mea care de 2 saptamani fac galagie incontinuu de dimineata la 7 pana la1-2 chiar si 3 noaptea. De la trantit ... (vezi toată discuția)