avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal amenda cu modificari
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal amenda cu modificari

Buna ziua
Am incasat o amenda pentru viteza in comuna Bujoreni, Teleorman cu un radar mobil montat pe o masina de politie ce venea de pe contrasens.

Agentul de politie a gresit data in doua locuri pe procesul verbal mai precis a scris 23 07 2016 si apoi peste cifra 3 a mazgalit cifra 6 ca sa rezulte 26 07 2016.

As dori sa stiu daca modificarea datei in doua locuri pe procesul verbal poate fi un temei legal de contestatie pentru anularea procesului verbal de contraventie. Daca da, va rog sa-mi indicati articolul de lege relevant.

Scanare proces verbal:

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 1 August 2016
masste64, utilizator
Cel mai recent răspuns: masste64 , utilizator 12:22, 1 August 2016
Buna ziua,
Contestati Procesul Verbal.
Veti invocat atat art. 16 si 17 din OG 2/2001 si art 6 din Conventia Europeana, cazul Anghel versus România judecată la CEDO.
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Contestati Procesul Verbal.
Veti invocat atat art. 16 si 17 din OG 2/2001 si art 6 din Conventia Europeana, cazul Anghel versus România judecată la CEDO.

Raspunsul dv. este mult prea generic si nu se refera la ce am inteebat eu. In articolele invocate nu se vorbeste explicit despre modificari evidente ale datei (in doua locuri) ca motiv temeinic de anulare a procesului verbal de contraventie.

Altcineva ma poate lamuri la obiect, va rog?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda acasa electrocho electrocho Buna seara. Acum cateva zile am intrat intr-o depasire in afara localitatii, avand viteza maxima de 135km/h, din contrasens venind o masina de politie care m-a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie s.stefan s.stefan Buna ziua, Am fost sanctionat contraventional insa din consemnarile facute in procesul verbal de contraventie, la rubrica descrierea faptei se prezinta un ... (vezi toată discuția)
Contestatie andrei-adrian-constantin andrei-adrian-constantin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu ce as mai putea face in astfel de situatie: In luna iunie, anul acesta am fost surprins de aparatul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)