avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare persoana fizica autorizata la finante
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare persoana fizica autorizata la finante

Buna ziua,

As dori sa stiu daca este posibil, avand deja un PFA sa ma inregistrez la finante prin formularul 070 ca agent de asigurari (obiectul de activitate al PFA-ul fiind cu totul diferit). De asemenea, as dori sa stiu daca dupa depunerea formularului 070 mai am vreo obligatie la alte institutii (casa de sanatate, pensii, etc.) Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:18, 1 August 2016
Depuneti repede la finante d220, d600. Formularul 070 se depune ulterior, daca in timp cand doriti sa va modificati vectorul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributi la pensie pentru pfa Ramona24 Ramona24 Daca PFA -ul a fost infiintat cu ianuarie 2015, trebuie pe anul 2015 in curs platita contributia de pensii sau in 2016 pentru 2015. Multumesc. (vezi toată discuția)
Acte necesare dosar anaf paultrefu paultrefu Am primit acum câteva zile actele de la registrul comerțului pentru o intreprindere individuală(frizerie micuță la țară). Acum am fost la anaf să văd ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa Blacke Blacke Ce declaratii trebuie sa depuna un PFA neplatitor de TVA? (vezi toată discuția)