avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatia la executare intrerupe termenul de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatia la executare intrerupe termenul de prescriptie?

Buna ziua,

Daca s-a initiat, prin somatie si proces verbal de cheltuieli ale executorului, o executare silita imobiliara pe care am contestat-o in termen legal, spuneti-mi va rog, daca contestatia mea la executare intrerupe termenul de prescriptie a dreptului de a cere incuviintarea executarii silite intr-o eventuala alta executare pe acelasi imobil.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sever Simion , Consultant resurse umane 16:59, 24 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc. Daca contestatia la executare se admite pentru ca creditorul a renuntat la executare, atunci este sau nu intrerupt termenul de prescriptie?
Stiu ca aceste spete sunt rare dar legea trebuie sa prevada si asta.
Nu vorbesc de termen, nu ma intereseaza acum termenul ci doar daca contestatia la executare intrerupe sau nu prescriptia.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc domule avocat.
Ma duc cu incredere ca e prescris dreptul de a cere executarea silita imobiliara. Au emis somatie in anul 2012, luna iunie ! E prescris, da?

Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu dupa prescriere datorie roxana2014 roxana2014 Buna ziua, In cazul in care in 3 ani de la primirea de catre debitor a somatiei de plata din partea unui executor judecatoresc pentru plata unui credit ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare ? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Avem o executare silita inceputa in anul 2003 - titlul este obtinut in april.2002, investirea cu formula ex.in ian.2003 - . Dupa luptele seculare ale ... (vezi toată discuția)
Unde pot verifica prescrierea unei creante ? MateescuOlivian MateescuOlivian Va supun atentiei urmatorul caz: In 2006 am accesat un credit imobiliar pe care l-am platit pana in 2011. Apoi creditul a fost declarat [b]scadent ... (vezi toată discuția)