avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nerespectarea art.23 alin 3 din legea nr.448/2006 la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nerespectarea art.23 alin 3 din legea nr.448/2006 la S.C Oradea Transport Local S.A.

La S.C. Oradea Transport Local S. A. se incalca dreptul persoanelor cu handicap grav si accentuat la calatoria pe mijloacele de transport in comun a societati intre Oradea statia NUFARUL si Baile felix. Cu toate ca conform art.23 alin3 din legea nr 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap cu completarile si modificarile ulterioare,legitimatia pentru transportul urban cu mijloacele de transport in comun de suprafata este valabila pe intreg teritoriu al tarii, fiind recunoscuta de toate regiile sau societatile comerciale de transport local.In anul 2016 luna Februarie Directorul acestei societati a fost invitat la Radio Cluj si a fost intrebat de catre o persoana din Cluj de ce nu poate calatori gratuit cu legitimatia . A primit raspunsul ca poate calatorii.In data de 12 iulie 2016 am calatorit pe aceasi ruta nu mi sa recunoscut udreptul de a calatori gratuit am fost nevoit sa cumpar bilet .Ulterior am aflat numarul de telefon a OTL si la intrebarile adresate am primit raspunsul ca ORADEA e oras metropolitan de acea nu se poate calatori raspuns primit de la secretara. directorul economic a raspuns ca e hotarire locala. Eu personal is de parere ca o lege data in ROMANIA e valabil pe tot teritoriu tarii si cei de la aceasta societate nu is deasupra legii.

Alte discuții în legătură

Transport iosifica iosifica BUNA ZIUA! SUNT UN CETATEAN DE 30 ANI DIN MUNICIPIUL ROMAN-JUD.NEAMT SI AM CERTIFICAT DE INCADRARE IN GRADUL DE HANDICAP ACCENTUAT. AS AVEA SI EU O ... (vezi toată discuția)
Amendă ratb - persoana cu handicap grad 1 daniyyel daniyyel Bună ziua, Tocmai ce am fost amendat de către 3 controlori pentru că am furat RATB-ul, asta deși le'am arătat o fotocopie (poză cu telefonul) al ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua, luna trecuta am luat 2 amenzi RATB , pentru ca desi le-am explicat si le-am aratat controlorilor ca am un certificat din care rezulta ca am ... (vezi toată discuția)