avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... După ce a efectuat plata, fondul are un termen în ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

După ce a efectuat plata, fondul are un termen în care poate rectifica creanța în Tabel pe legea 85/2006?

Fondul de Garantare a efectuat plata garanției către Bancă în luna martie 2013, iar timp de 8 luni ambii creditori nu mi-au adus la cunoștință (debitor) acest lucru și nici nu au cerut rectificarea în Tabelul preliminar de creanțe, cu toate că nimic nu a împiedicat acest lucru. Această eroare (eu consider că intenționată!) a creat grave efecte juridice, majore, în procedură ! Legea 85/2006, limitează aceste termene de rectificare a creanței ?
Ultima modificare: Luni, 1 August 2016
neamtu2015, utilizator

Alte discuții în legătură

Problemă tabel de creanțe insolvență - faliment ! neamtu2015 neamtu2015 În luna septembrie 2013 s-a stabilit Tabelul preliminar de creanțe într-o procedură de insolvență. Ulterior în anul 2016 s-a aflat că Tabelul de ... (vezi toată discuția)
Faliment vasioanaro vasioanaro o societate care o contractat un credit la o banca a fost in insolventa si apoi a intrat in faliment. Banca nu s-a inscris cu garantia la masa credala( ... (vezi toată discuția)
Tabel preliminar Sophya Sophya Buna. Am si eu o problema. O sc care imi datoreaza o suma de bani a intrat in insolventa. AM primit notificarea de la lichidator iar termenul de depunere a ... (vezi toată discuția)