avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Operare concediu fara plata in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Operare concediu fara plata in Revisal

Buna ziua,

Am avut un salariat in concediu fara plata in perioada 11 - 29.07.2016. Daca am operat astazi, 02.08.2016, in Revisal si am trimis catre ITM, atat suspendarea cat si incetarea suspendarii CIM, este in regula? Mai eram in termen?

Daca nu, ce se poate intampla?

Va multumesc!
Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 2 August 2016
1. In privinta suspendarii erati in termenul de transmitere ... 20 de zile lucratoare de la data suspendarii (ultima zi de transmitere fiind 5 august, inclusiv).

HG nr. 500/2011
art. 4
(1) Completarea, respectiv înregistrarea în registru a elementelor prevãzute la art. 3 alin. (2) se face dupã cum urmeazã:
.......
c) elementele prevãzute la art. 3 alin. (2) lit. h) se înregistreazã în registru în termen de maximum 20 de zile lucrãtoare de la data suspendãrii;
......

2. In privinta incetarii suspendarii, nu exista un termen expres prevazut in HG nr.500/2011 pentru transmiterea incetarii suspendarii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare somaj tehnic in revisal carpaho carpaho de exemplu daca in perioada 01.12.2012 pina pe data de 31.12.2012 sunt persoane care beneficiaza de somaj tehnic (din cauza ca nu mai sunt comenzi) dar care ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere incetare suspendare in revisal Herra_ Herra_ Buna ziua, Stiu ca termenul de transmitere al incetarii suspendarii este de 20 zile lucratoare de la data faptului generator. Rog confirmare sau infirmare ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare cim concediu crestere copil Andrei Gica Andrei Gica Buna ziua. Incetarea suspendarii unui CIM suspendat pt concediu crestere copil poate fi prelucrata in REVISAL in termen de 20 zile lucratoare de la data ... (vezi toată discuția)