avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administrator asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administrator asociatie de proprietari

Un administrator poate fi angajat la mai multe asociatii de proprietari ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:03, 2 August 2016
Da, poate avea mai multe contracte individuale de munca.
Avand in vedere ca administratorul de imobil,exercita responsabilitatea in temeiul unui atestat profesional,acesta poate concomitent sa presteze servicii de administratie in cadrul mai multor asociatii de proprietari
Nu atestatul ii acorda dreptul de a fi angajat la mai multe asociatii de proprietari ci codul muncii.

Art. 35. - Codul muncii
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca administrator bloc Mercedes250 Mercedes250 Buna ! Doresc sa preiau o asociatie de locatari ,sunt deja angajata cu contract de munca. Ce variante am pt a fi angajata ca administrator? Mai exista ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic la mai multe asociatii Laura_Lau Laura_Lau Buna ziua, Daca sunt incadrata ca si consilier juridic cu norma intreaga la o asociatie, membru in consiliul de administratie si as vrea sa mai lucrez part ... (vezi toată discuția)
Incadrare inspector resurse umane vmkriss vmkriss Cum este mai corect: 1.Pot pastra incadrarea de economist in cadrul Financiar Contabilitate si sa preiau prin decizie interna departamentul de resurse umane ... (vezi toată discuția)