avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incheiere de autentificare act de constituire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incheiere de autentificare act de constituire

hello. am inteles ca in cadrul unul act de constituire, in afara de incheierea de data certa, trebuie sa existe si o incheiere de autentificare a identitatii partilor. stie cineva cum arata, sau cum ar trebui sa fie formulata? (facuta de avocat, nu de notar).

multumesc!
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 17:54, 20 August 2009
Autentificarea o face numai notarul.
gresit. consulta art.3 din L 51/1995. avocatii pot atesta data, precum si identitatea partilor unui inscris. how bout that?
Intradevar, avocatul poate atesta identitatea partilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datã certã ! ITD ITD va rog sa-mi spuna cineva care sunt documentele care pot fi incheiate de avocat,cu dată certă. gasesc undeva o lista cu acestea? va super multumesc ! (vezi toată discuția)
Contract de imprumut incheiat la avocat? dandanaua dandanaua Daca doua persoane vin la avocat si spun ca doresc sa inchie un contract de imprumut in fata avocatului, iar acesta sa certifice ca ceea ce contine contractul ... (vezi toată discuția)
Avocatul confera data certa ? Mihaela Enache Mihaela Enache Art 3.alin.1) din Legea 51/1995 : Activitatea avocatului se realizeaza prin: c)\"redactarea de acte juridice, atestarea identităţii părţilor, a ... (vezi toată discuția)