avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta perioada lucrata pt. dosar pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta perioada lucrata pt. dosar pensionare

Buna ziua,va rog sa ma indrumati de unde poate fi luata o adeverinta pt ani lucrati :1 iunie 1974- august1979 .Institutia in care a lucrat fost ICPB actual(cred ca asa se numeste) IACPB -Intr. constructii prefabricate din beton Bucuresti.
-Unde pot accesa arhiva acestei intreprinderi?
-Care sunt pasi de a intra in posesia adev.

O alta probl., eu am lucrat in comert mag.Cocor ( din Bucuresti ) din 1980-1989 unit de stat, de dupa pana in 2008 tot in Cocor dar angazat in decursul anilor la 3 firme private, cum de fapt se infiintase dupa 1989.Pt. dosarul de pensionare imi trebuie adeverinta de la unit de stat si cele private???
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 22 Martie 2022
Bună ziua, ați reușit sagasiti ceva?

mymymymy a scris:

IACPB nu este acualul GRANITU, am sunat

@ BurceaIon

Vedeti aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprinderea de constructii prefabricate beton bucuresti fostul icpb - DISCREET SECURITY DISCREET SECURITY Unde pot accesa arhiva acestei intreprinderi in vederea unor mentiuni pt pensionare? (vezi toată discuția)
Arhiva ipromet bucuresti stelicalaz stelicalaz Deoarece sotia mea a pierdut cartea de munca, doreste sa reconstitue vechimea in vederea pensionarii. Angajatorul IPROMET Bucuresti nu mai exista, unde putem ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)