avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa impozit anual teren
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa impozit anual teren

Buna ziua,
In urma unui proces de durata pentru obtinerea unui teren, in anul 2008 a fost data sentinta judecatoreasca favorabila. Cu toate acestea, procesul verbal de punere in posesie a terenului a fost intocmit in anul 2014, iar titlul de proprietate a fost emis in anul 2015. Dorind sa achit impozitul pentru acest teren, reprezentantul primariei m-a obligat sa platesc impozitul incepand cu anul 2008.
Va rog sa-mi spuneti daca este corect sa platesc impozit din anul emiterii sentintei judecatoresti.
Mentionez ca mai detin un teren intr-o alta localitate, obtinut tot prin sentinta judecatoreasca in urma cu 6 ani, pentru care nu platesc niciun impozit deoarece nu am fost pusa in posesie si nu am inca titlu de proprietate.

N-ar fi normal ca toate primariile sa functioneze dupa aceleasi legi?

Astept cat mai urgent raspunsul dvs, pentru care va multumesc anticipat.

Cu stima,
Simona Iordache

Alte discuții în legătură

Plata impozit mihail123 mihail123 Daca detin un teren conform unei sentinte definitive si irevocabile, dar nu mi s-a dat inca titlu desi am solicitat inclusiv cf legii 165, cum fac sa platesc ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Drept proprietate teren aelemarac aelemarac Buna ziua, va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarele 2 intrebari: 1.Emiterea unui certificat fiscal de catre primarie (pentru vanzarea unui teren), atesta ... (vezi toată discuția)