avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executat silit de buna voie- Riscuri!?
Discuție deschisă în Executare silită

Executat silit de buna voie- Riscuri!?

Buna ziua,

Am o poprire pe salariu (1/3) pentru avalizarea unui BO in alb la firma mea. De cand am acea poprire, nu mai reusesc sa-mi platesc lunar bancile (am 5 credite de nevoi personale luate anul trecut si pe care ma chinui de 6 luni sa le platesc lunar ratele - am de la 3 la 5 luni restanta la rate).Nu am sanse sa le aduc la zi, evident ma suna lunar toate bancile...
Mi-am facut cateva calcule si daca le-as lasa sa fiu executat silit ( sa se puna poprire pe sal. de 1/2 din sal net) mi-ar ramane mai multi bani decat in prezent. Acum cu ce imi ramane dupa poprirea veche din salariu nu pot plati nici macar un rand de rate la banci, nu mai zic de altceva...

Ma puteti ajuta cu un sfat, ce riscuri ar presupe daca as lasa creditele sa fie executate (locuiesc intr-o casa cumparata pe numele parintilor; mai am o masina cumparata cu factura pe numele meu dar nu am apucat de 2 ani sa o inmatriculez pe numele meu...).
Exista riscul sa mi se puna sumele restante cu minus pe cont? Sau fiind cont de salariu se face numai poprirea. Mai sunt alte riscuri?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: sagitarius_snc , utilizator 09:58, 10 August 2016
Va rog, un raspuns...
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2016
sagitarius_snc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat pe persoana fizica ritter76 ritter76 Am avut o firma care a mers super ok, pana la criza din 2009. Am ramas cu o restanta de 15.000 ron la o linie de credit, la o banca. Firma s-a lichidat prin ... (vezi toată discuția)
Executarea firmei si a avalistului unui bo refuzat sagitarius-snc sagitarius-snc Buna ziua, Ma puteti lamuri asupra unui lucru, va rog: BO avalizat de administratorul unui SRL dar a fost refuzat la plata astazi si urmeaza sa se treaca ... (vezi toată discuția)