Am o poprire pe salariu (1/3) pentru avalizarea unui BO in alb la firma mea. De cand am acea poprire, nu mai reusesc sa-mi platesc lunar bancile (am 5 credite de nevoi personale luate anul trecut si pe care ma chinui de 6 luni sa le platesc lunar ratele - am de la 3 la 5 luni restanta la rate).Nu am sanse sa le aduc la zi, evident ma suna lunar toate bancile...
Mi-am facut cateva calcule si daca le-as lasa sa fiu executat silit ( sa se puna poprire pe sal. de 1/2 din sal net) mi-ar ramane mai multi bani decat in prezent. Acum cu ce imi ramane dupa poprirea veche din salariu nu pot plati nici macar un rand de rate la banci, nu mai zic de altceva...
Ma puteti ajuta cu un sfat, ce riscuri ar presupe daca as lasa creditele sa fie executate (locuiesc intr-o casa cumparata pe numele parintilor; mai am o masina cumparata cu factura pe numele meu dar nu am apucat de 2 ani sa o inmatriculez pe numele meu...).
Exista riscul sa mi se puna sumele restante cu minus pe cont? Sau fiind cont de salariu se face numai poprirea. Mai sunt alte riscuri?
Multumesc frumos.