avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calculare pensie

Daca am lucrat pe santier si programul de lucru era de 9 sau 10 ore, la calculul pensiei se tine cont de aceste ore?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:44, 4 August 2016
Se tine cont la calcularea pensiei deoarece daca ati lucrat mai mult ati si castigat mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate in constructii - care este temeiul legal in baza caruia veniturile realizate pentru programul normal de 10 ore/zi se pot lua in considerare la stabilirea si recalcularea pensiilor? zalanyi zalanyi Va rog sa-mi raspundeti conform Legii pensiilor Nr.263/2010, cum sunt considerate veniturile obtinute de fostii salariati care au prestat activitatea in ramura ... (vezi toată discuția)
Pensii sika sika Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti de unde se ia valoarea castigului brut folosita la calculul punctajului lunar, intrucat aceasta este diferita de valoarea ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie limita de varsta fgeorgeta fgeorgeta Buna ziua , Va rog sa -mi spuneti daca la calculul pensie pentru limita de varsta trebuie sa atasez o adeverinta din care sa reiasa ca am lucrat in cadrul ... (vezi toată discuția)