avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie limita de varsta

Buna ziua ,
Va rog sa -mi spuneti daca la calculul pensie pentru limita de varsta trebuie sa atasez o adeverinta din care sa reiasa ca am lucrat in cadrul unei societati de constructii, iar programul de lucru pe perioada mai-octombrie al fiecarui an a fost de 10-12 ore .Intrebarea mea este aceea daca se tine cont la calcul de aceasta diferenta de program se 2-4ore .
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:33, 16 Octombrie 2013
Nu conteaza programul zilnic de lucru ci numai venitul pentru care s-a datorat contributia pentru pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata lorinaflorina lorinaflorina Vă rog să-mi spuneți cand îndeplinesc condițiile de pensionare anticipata, daca în octombrie 2012 am fost pensionata gr. III invaliditate, având la ... (vezi toată discuția)
Salariu in acord cu ore suplimentare steluta62 steluta62 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca se adauga la pensie ca si venituri, depasirile de salariu, astfel daca am avut un salariu tarifar de 2000 lei in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca de 4 h/zi sch sch Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, pentru o colega, daca la un contract de munca de 4ore/zi se considera aceeasi vechime ca si la unul de 8ore/zi. Dar ... (vezi toată discuția)