avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... sedinta UNBR 4 - 5 noiembrie
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

sedinta UNBR 4 - 5 noiembrie

Stie cineva in mod concret ce s-a discutat in sedintele UNBR din 4 respectiv 5 noiembrie 2005 cu privire la proiectele de legi cu impact asupra profesiei de avocat ?
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 12:02, 22 Noiembrie 2005
Hotararea Consiliului Uniunii poate fi vizualizata pe site-ul UNBR si nu aduce nimic nou ci , confirma pentru a nu stiu cata oara faptul ca , "segregatia profesionala" trebuie mentinuta .
Ce se tot acorda atentie pozitiei UNBR fata de priectul de unificare a profesiilor juridice? Consilierii juridici au fost consultati referitor la legea profesiei? Proectul de lege cerut pentru armonizarea legislatiei trebuie sa-si urmeze cursul firesc. Unde au dreptate avocatii este ca s-a cam exagerat cu statutul profesiei de consilier juridic.
Pe site-ul UNBR puteti citi punctul de vedere al INPPA semnat de domnul av. Vasile PANTEA in calitate de Director Executiv al acestui institut cu privire la proiectul de modificare si completare a Legii nr.514/2003 privind organizarea si exercitarea profesiei de consilier juridic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unificare profesii liberale brendissima brendissima Ce mai stiti despre posibila si dorita unificare a profesiilor, adica de intrrarea cons jur in randul avocatilor? (vezi toată discuția)
Inscriere executor bancar la examenul de definitivat (avocati) Francesca.Nan Francesca.Nan As vrea sa stiu daca un executor bancar cu o vechime de 3 ani in profesia de consilier juridic si 2 ani si 4 luni in functia de executor bancar, poate sa ... (vezi toată discuția)
Examen barou pentru persoane cu vechime juridica de 5 ani ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Pe site-ul Baroului Bucuresti am citit ca, in perioada 17-21.11.2010, va fi organizat examenul de intrare in profesie (ca definitiv), al celor ce ... (vezi toată discuția)