avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare plata executor
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare plata executor

buna ziua,

as dori sa stiu cine il 'angajeaza' (daca pot sa ma exprim asa) pe executorul judecatoresc sa execute un credit de nevoi pers. neachitat?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:58, 4 August 2016
Executarea silita se face in baza unui titlu executoriu la cererea creditorului. In speta dvs. probabil este vb de o societate de recuperari creante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil pt.credit nevoi personale alina_pmi alina_pmi Buna ziua Problema mea: tatal meu a luat un credit de nevoi personale fara garantii in 2007 pe care in 2009 nu l-a mai putut plati. Creanta a fost cumparata ... (vezi toată discuția)
Cine i-mi poate spune? ianos ianos As dori sa va intreb oare in cat timp vor putea sa treaca(firmele de recuperari) la executarea silita dupa ce mi-au trimis somatie? (vezi toată discuția)
Executarea silita asupra bunurilor apartinand altor pers decat debitorul unui credit andreeab andreeab buna ziua, am contactat un credit in anul 2005 si din sept 2006 nu am mai achitat ratele scadente, motivul fiind unul simplu si anume ca am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)