avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cine i-mi poate spune?
Discuție deschisă în Executare silită

Cine i-mi poate spune?

As dori sa va intreb oare in cat timp vor putea sa treaca(firmele de recuperari) la executarea silita dupa ce mi-au trimis somatie?
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 00:58, 13 Ianuarie 2010
De regula firmele de recuperari va dau un termen in cuprnsul somatiei pana la care puteti efectua plata. Nu exista un termen fix, dar de regula acesta e de 30 de zile.
"firmele de recuperari" nu va pot executa. Probabil ca v-au comunicat o notificare de plata , urmand a solicita executorului judecatoresc inceperea executarii silite impotriva dvs
Executarea silită a dispoziţiilor cu caracter civil din titlurile executorii se efectuează de către executorii judecătoreşti, dacă legea nu prevede altfel
Pentru a va putea raspunde , va rog sa comunicati mai multe detalii despre somatia pe care ati primit-o, in baza carui act de creanta sau titlu executoriu a fost emisa etc
Asa este formulata, ,, somatie", dar de fapt este o notificare! Recuperatorii de creante nu pot recurge la executarea silita dar se pot adresa unui executor judecatoresc. Dati-ne cateva detalii, daca tot solictati ajutor!
Nu cumva societatea de recuperari creante este un IFN cu executori proprii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma recuperari creante. este legal ? adriana_25 adriana_25 In urma neplatii unor rate la o banca, o firma recuperari creante COFIDIS IFN S.A., ne-a solicitat noua, care suntem tert poprit in acest caz, sa oprim o ... (vezi toată discuția)
Notificare executare silita Livica Livica O cunostinta a facut un credit la [banca] in 2002 si o perioada nu a reusit sa plateasca ratele. Prin 2007 a avut posibilitatea sa plateasca, s-a dus la banca ... (vezi toată discuția)
Desfasurare executare silita sarim sarim cum se procedeaza in cazul executarii silite? tot primesc acasa instintari de la o firma de recuperari creante bancare ca cere executarea mea silita. ... (vezi toată discuția)