avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inlocuire gard
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inlocuire gard

De curand am achizitionat o casa, care la sosea are un gard vechi din sipci de lemn, fara fundatie.
Doresc sa schimb acest gard cu unul care necesita fundatie.
Am citit ca exista o lege care cere autorizatie pentru ridicarea unui gard, dar nu gasesc ce se intampla daca vreau sa inlocuiesc un gard existent.
E nevoie de autorizatie?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:00, 6 August 2016
Atata vreme cat se intentioneaza modificarea structurii, inlocuirea materialelor initiale, forma gardului, etc, va este necesara autorizatie de construire, in fapt o formalitate necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstructie gard c2004 c2004 Am nevoie de autorizatie de constructie? Gardul existent este din fundatie de beton la nivelul pamantului,stalpi din teava si sipci de lemn. Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am casa cu fata la dn1. intre sosea si gardul casei ... lola39 lola39 Buna ziua. Am casa cu fata la DN1. Intre sosea si gardul casei sunt maxim 2 metri de trecere pietonala. Gardul din fata casei este din sipci de lemn. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Înălțare fundație gard + înlocuire material: trebuie autorizație? Mariana Mariana Mariana Mariana Buna ziua!Am un gard la strada din sipca lemn si fundatie din beton.As vrea sa ma mai ridic cam 20cm cu fundatia si sa inlocuiesc sipca lemn cu sipca ... (vezi toată discuția)