avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatie pastrare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatie pastrare bunuri

Buna ziua,

In conditiile in care femeia care a avut grija de soacra mea,( dupa moartea acesteia), a plecat din casa fara sa spuna, lasand anumite bunuri personale, cat timp ar trebui sa le pastrez in conditiile in care nu mi-a cerut sa i le pastrez si nu mi-a predat nimic prin vreun document semnat intre noi, dar se poate trezi cine stie cand ca le vrea, poate dupa ce eu le arunc ca sa imi eliberez locul de ele.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: florip , utilizator 17:31, 4 August 2016
Cel mai bine este sa o notificati printr-o scrisoare recomandata cu confirmare de primire sa se prezinte intr-un termen fixat de dvs.sa se prezinte sa-si ridice lucrurile personale, caz contrar le aruncati .
as putea face acest lucru daca as cunoaste noua adresa, dar nu o stiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare deschisa - efecte juridice xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la o problema: doresc sa trimit o scrisoare deschisa cu confirmare de primire prin intermediul Postei Romane, prin care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca intr un proces de divort cu aminare de pronuntare(a ... Luminita1963 Luminita1963 Buna ziua! Daca intr un proces de divort cu aminare de pronuntare(a 3 oara) in care apartamentul este proprietate personala bun dobindit inainte de ... (vezi toată discuția)
Predare scrisoare recomandata sexu sexu la o scrisoare recomandata ,postasuln trebuie sa sune la usa ,sau doar la interfon ?(mentionez ca stau la patru ) (vezi toată discuția)