avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere si plata impozitului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere si plata impozitului

Va rog frumos sa imi spuneti cum pot sa inchiriez legal pe site-ul AIRBNB ! Am inchiriat acuma pentru prima data pe o saptamana si as vrea sa fie totul legal. Se poate merge la finante cu factura de pe site sa imi traga impozit ? Sau cum trebuie procedat ? De cate ori trebuie mers ? Am intrebat mai multa lume, inclusiv un avocat si nimeni nu stie nimic. #-o

Alte discuții în legătură

Este legal serviciu airbnb in romania? alex_alex_92 alex_alex_92 Buna ziua, As vrea sa dau o camera de aprox 18 mp prin serviciul AirBnB. Exista un precedent legal pentru astfel de servicii? Sau un cadru legal? As vrea ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa am in vedere pentru a inchiria legal un apartament? anamaria000 anamaria000 Doresc sa inchiriez pe airbnb.com un singur apartament si as dori sa stiu ce ar trebui sa fac ca sa fie totul legal. Trebuie sa am autorizatia ... (vezi toată discuția)
Casa cu doua camere pe care doresc sa o inchiriez in scop turistic, pe persoana fizica MIREMARIATORNEA MIREMARIATORNEA Buna ziua. Sunt la inceput de drum si nu ma poate lamuri nici macar ANAF ul care sunt primii pasii pe care trebuie sa i parcurg.. Am o casa cu doua camere pe ... (vezi toată discuția)