avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie pentru CCC

Buna ziua, pana in iunie 2016 am fost in concediu de crestere copil. am primit indemnizatie 1200 lei pe luna deoarece acesta era plafonul maxim daca stai 2 ani cu copilul acasa. In septembrie tb sa nasc al doilea copil deci am inceput serviciul din mai. Indemnizatia imi va fi calculata dupa baza de calcul de la primul concediu s-au imi va fi luata in calcul doar indemnizatia de pe cei doi ani si cele 3 luni lucrate + cele 126 de zile concediu de maternitate si lauzie?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:21, 4 August 2016
1. Indemnizatia pentru CCC2 va fi de 85% din media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii).

2. - In aceste venituri intra veniturile din indemnizatia pentru CCC1, din salarii (pe cele 3 luni lucrate), din indemnizatia pentru concediul de maternitate.
- Indemnizatia astfel calculata nu poate fi mai mica de 1.063 lei lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in timpul concediului de crestere copil Cristina_Alex Cristina_Alex Daca actualul concediu de crestere copil se termina pe 13 decembrie (atunci ar trebui sa ma intorc la munca) si urmeaza sa nasc al doilea copil pe 30 ianuarie, ... (vezi toată discuția)