avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces pierdut;care sunt modalitatile de plata a ...
Discuție deschisă în Executare silită

proces pierdut;care sunt modalitatile de plata a daunelor?

Buna ziua,
Am pierdut un proces civil la apel.Prin sentinta definitiva sunt obligata sa platesc daune materiale.Care sunt modalitatile de plata.Trebuie sa apelez la un executor judecatoresc sau pot deschide un cont bancar pentru a depune suma de bani.Am contactat avocatul reclamantilor,cerandu-i sa -mi puna la dispozitie un cont pentru a face plata dar refuza sa raspunda.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:21, 5 August 2016
faceti o notificare catre creditor, prin executor judecatoresc, nu catre avocatul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata lunara maryan27 maryan27 Bună ziua! Din luna decembrie nu m-a contactat nici un agent din partea Provident pt plata ratei. Am sunat în luna Februarie sa cer un cont sau sa pot plăti ... (vezi toată discuția)
Am avut proces cu asociația de proprietari, am primit ... Criss inna Criss inna Bună..... Am avut proces cu asociația de proprietari,am primit sentința definitiva după recurs,unde asociația a pierdut procesul și este obligata la ... (vezi toată discuția)
Refuzul acceptarii sultei de catre fostul sot kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul in care fostul sot refuza acceptarea sultei si sa paraseasca apartamentul care mi s-a atribuit in urma unui ... (vezi toată discuția)