avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare parc auto in cartier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare parc auto in cartier

Stie cineva cine emite autorizatii de functionare pentru un parc auto? Primaria sigur nu...Multumesc!
Ce înțelegeți prin - parc auto?
Ce inteleg prin parc auto? O firma de transport, in cazul de fata, transport marfuri, care are o flota de aproximativ 30 de camioane si vreo 20 de microbuze. Acesta este un parc auto.
FrauD a scris:

Ce inteleg prin parc auto? O firma de transport, in cazul de fata, transport marfuri, care are o flota de aproximativ 30 de camioane si vreo 20 de microbuze. Acesta este un parc auto.

Asadar stie careva sa-mi spuna si mie cine emite autorizatie de functionare pentru un parc auto? Multumesc!
Nu exista o astfel de autorizare speciala.
Adica sa inteleg prin raspunsul dvs. ca orice firma de transport, ce are sediul intr-un cartier de case, poate sa-si aduca o flota de 100 de camioane daca are spatiu pentru acest lucru?
Si acordul vecinilor nu are valoare in aeasta situatie? Acordul vecinilor se cere doar daca se deschide o firma intr-un apartament la bloc?

In spatele casei mele, adica vecina cu gradina mea,este o firma de transport care deja m-a dus in pragul disperarii-galagie, manele, mizerie, praf, cai putere. Nu stiu ce as mai putea face. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 11 August 2016
FrauD, utilizator

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns!- tir-uri FrauD FrauD Buna ziua, Pe strada unde locuiesc eu, in Arad, la 2 case distanta, exista un parc auto pentru transport marfa, iar aceasta firma are 20-30 de camioane de ... (vezi toată discuția)
Parc auto situat in cartier de case FrauD FrauD Buna ziua, Am o problema mare pentru mine, pentru ca de cateva zile nu mai am liniste, nici in casa, nici in curte, nici ziua, nici noapte. Este cumplit! In ... (vezi toată discuția)
Probleme funcționare carieră de piatră în interiorul localității Cariera Piatra Cariera Piatra Bună ziua. În anul 2008 s-a înființat o carieră de piatră în spatele casei mele, menționez că pe teren funcționează mai multe societăți ... (vezi toată discuția)