avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare parc auto in cartier
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare parc auto in cartier

Stie cineva cine emite autorizatii de functionare pentru un parc auto? Primaria sigur nu...Multumesc!
Asa trebuia sa spuneti de la inceput.
Acolo este proprietate privata.
Daca aveti neplaceri din partea lor va puteti adresa - cu privire la nivelul de zgomot, praf - la protectia mediului; cu privire la galagie, manele - la organele de politie.
Politia am chemat-o nu o data... insa domnii politisti se incrunta la mine, ca de, ii chem ca se face galagie??? Politia locala unde poate fi reclamata? Stie careva?
Daca prin "politia locala" faceti referire la fostii politisti comunitari va trebui sa va adresati primariei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns!- tir-uri FrauD FrauD Buna ziua, Pe strada unde locuiesc eu, in Arad, la 2 case distanta, exista un parc auto pentru transport marfa, iar aceasta firma are 20-30 de camioane de ... (vezi toată discuția)
Parc auto situat in cartier de case FrauD FrauD Buna ziua, Am o problema mare pentru mine, pentru ca de cateva zile nu mai am liniste, nici in casa, nici in curte, nici ziua, nici noapte. Este cumplit! In ... (vezi toată discuția)
Probleme funcționare carieră de piatră în interiorul localității Cariera Piatra Cariera Piatra Bună ziua. În anul 2008 s-a înființat o carieră de piatră în spatele casei mele, menționez că pe teren funcționează mai multe societăți ... (vezi toată discuția)