avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Datorie ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Datorie ANAF

Buna ziua am si eu o nelamurire,am o intreprindere individuala care ruleaza si in prezent domnii de la fisc mi au facut opriri pe conturi din cauza unei datorii la Casa de aigurari de sanatate.
Precizez de 7 ani eu lucrez in trainatate cu contract de munca unde platesc pentru pensie pentru anatate etc iar aici in Romania nu am avut nevoie de aceste benefici intrebarea este:pot sa i actionez in judecata ca a imi stearga datoria au sunt bun de plata?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:27, 6 August 2016
Daca eu am inteles bine, intreprinderea individual are in continuare actvitate, deci datoreaza anumite taxe, inclusiv la Bugetul Asigurarilor de Sanatate. Daca acestea nu au fost achitate e firesc ca ANAF-ul sa ia masuri pentru recuperarea datoriilor. Blocarea si instituirea de popriri pe conturi este una din solutii. Incercati sa aflati de la ANAF ce datorii aveti, inainte de a apela la justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire incurcata de la anaf stefanpantea1968 stefanpantea1968 anaf-ul mi-a poprit toate conturile (pentru neplata Intreprindere individuala) dar a instituit poprirea si pe salar la societatea la care lucrez angajat . Am ... (vezi toată discuția)
P oprire pe conturi Lili_cinam Lili_cinam Casa de sanatate ilfov mi-a pus P oprire pe conturi in suma de 18000 lei , pentru o vânzare de imobil din 2009 . Intr-un final după ce dovedesc ca eram ... (vezi toată discuția)
Taxe bancare ca urmare a unei solicitari de blocare conturi, venita de la anaf CristiBorcea CristiBorcea 1. ANAF emite ordonanta de oprire catre alta banca pe contul unei firme ca urmare a unor restante la taxe catre stat. 2. Dupa emiterea ordonantei, firma ... (vezi toată discuția)