avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Amenzile de orice fel si iesirea din tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Amenzile de orice fel si iesirea din tara

buna ziua , daca am amenzi de orice fel de circulatie, sau orice fel de amenda in afara de amenda penala ca de aia nu am , pot sa trec la vama sau ma afectaza cu ceva?
Cel mai recent răspuns: sainescualex1997 , utilizator 21:36, 7 August 2016
Nu va afecteaza cu absolut nimic. Nu trebuie sa va achitati amenzile pentru a putea circula in alte tari. Sunteti liber sa circulati unde doriti. Eventual cei de la fisc va vor conditiona achitarea impozitului de achitarea amenzilor, dar cu altceva nu cred ca va poate afecta.
ok multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la libera circulatie poate fi ingradit de o amenda neplatita ? amigobz amigobz Buna ziua,am primit o amenda de la vama romaneasca dintre romania si moldova. Acum am inteles ca pana la achitarea amenzii nu pot sa mai trec in republica ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata / achitarea prejudiciului AndreeaAdam AndreeaAdam Am citit cate ceva anul acesta, cum ca doamna Kovesi solicita sa nu se mai acorde liberarea conditionata decat dupa achitarea prejudiciului. Prietenul meu este ... (vezi toată discuția)
Este legal ca pt o amenda pe care o are o persoana luata in spatiu sa platesc eu? roxypoxy roxypoxy buna ziua!am luat pe un nepot in spatiu,pt a avea si el buletin.spre surprinderea mea atunci cand am mers la primarie sa cer o adeverinta pt o masina,mi s-a ... (vezi toată discuția)