avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare locuinta aflata in proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare locuinta aflata in proces

Asi dorii sa aflu raspuns la urmatoarea situatie .Casa mamei mele a fost avariata grav 100% de spargerea unei conducte detinuta de intreprinderea de apa si canal ,care a spalat toata fundatia casei,in aceste conditii am deschis actiune in instanta impotriva celor vinovati procesul fiind pe rol .Intre timp mama a decedat iar noi 2 copii am dorii sa vindem acest imobil asa avariat cum este .INTREBAREA MEA ESTE. Avand in vedere ca procesul va fi unul de durata noi mastenitorii defunctei mele mame am putea vinde imobilul in timpul procesului?? sau trebuie sa asteptam pana la incheierea procesului?.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 6 August 2016
Vanzarea imobilului nu are nicio legatura cu litigiul in cauza... litigiul are ca obiect angajarea raspunderii intreprinderii de apa si canal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avarie la apa nerezolvată de 3 luni TOTAL FOREST CONSULT SRL TOTAL FOREST CONSULT SRL Buna ziua. Locuiesc la țară la casa si am in fata portii conducta de apă a celor de la Compania de Apă care s-a spart si curge non-stop de 3 luni. Apa a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un garaj proprietate personala la parterul unui ... ValeriuW ValeriuW Buna ziua. Am un garaj proprietate personala la parterul unui bloc. Toate conductele magistrale de termoficare si apa calda trec prin aceste garaje. Inutil sa ... (vezi toată discuția)
Aproape de executare vinde casa la un pret mai mic Radufane Radufane Buna ziua,ma aflu de mai bine de ani intr-un proces de succesiune cu tatal meu,noi suntem 3 frati iar mama a decedat in urma cu mai bine de 3 ani,frati meu nu ... (vezi toată discuția)