avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Posturi de aceeasi natura?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Posturi de aceeasi natura?

1. Un angajator are un post de secretar-sef si un post de secretara; se modifica legea, iar prin noua lege nu mai are dreptul la postul de secretar-sef . Diferenta dintre secretar si secretar-sef in legea vechea si legea noua e una numerica, in sensul ca daca angajatorul deserveste mai mult de 300 de persoane are dreptul si la secretar-sef. Ce se intampla cu persoana care ocupa postul de secretar-sef? E concediata direct sau angajatorul face o evaluare obiectiva intre "secretar" si "secretarul-sef"?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 August 2016
Radamante, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 23 August 2016
In speta,postul de secretar-sef se desfiinteaza, iar persoana care-l ocupa poate fi concediata.
In ccm , exista precizarea ca daca doua posturi de aceeasi natura vor fi desfiintate se va realiza o evaluare obiectiva a personalor care le ocupa
Postul de secretar-sef si de secretar sunt considerate de aceeasi natura in cadrul institutiei dvs?
Prin sfera de activitati desfasurate, par a fi identice,dar unul este post de conducere ,altul de executie.
Daca este doar prin prisma de activitati desfasurate, nu are cum sa se efectueze o evaluare obiectiva a persoanelor care le ocupa, intrucat au responsabilitati diferite.

Alte discuții în legătură

Nivel de studii sindicalistul sindicalistul As dori sa stiu cine stabileste nivelul studiilor pentru ocuparea unui post in cadrul unei institutii(exista si sindicat reprezentativ). Directorul general a ... (vezi toată discuția)
Test pt un post detinut deja blaura blaura Buna. Problema mea este urmatoarea: detin un post de conducere, sunt sef de echipa. Acest post (pe o perioada nedeterminata) l-am castigat in urma unui concurs ... (vezi toată discuția)
Fisa post spalator vehicule cor 91 42 01 nadia_odagiu nadia_odagiu Buna seara! Sunt interesat de fisa postului pentru urmatoarele calificari: - spalator vehicule - administrator spalatorie auto Va ... (vezi toată discuția)