avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... IMPOSIBILITATE PLATA CREDIT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

IMPOSIBILITATE PLATA CREDIT

Am contractat un credit prin 2006 de la o banca in franci cand era 1,9 lei francul,acum s-a facut 4,2 lei .Am achitat jumatate din el ,chiar si in aceste conditii de crestere dar acum ma aflu in imposibilitate de plata ,si am intarziere vreo 4 luni.Banca ma someaza in permanenta .dar nu am nici o posibilitate de rezolvare.Va rog sa imi spuneti cand sa dau banca in judecata pentru nerespectarea clauzelor contractuale,,dupa executarea silita sau sa incep de acum?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: burnaz , utilizator 13:11, 6 August 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit nevoi personale oanaandreeutza oanaandreeutza buna ziua, am si eu o serie de intrebari si as dori ajutor specializat, in 2008 sotul a luat un credit de nevoi personale in CHF, intre timp rata creditului ... (vezi toată discuția)
Amenintare executare silita MihaelaPandia MihaelaPandia Buna ziua, Tatal meu are un credit la Piraeus Bank si are o rata lunara de 330 CHF(aproximativ 1200 lei),insa el are o pensie de 1180 lei,de altfel si ... (vezi toată discuția)
Credit doar cu buletinul ContSters318441 ContSters318441 Buna ziua, Am achizitionat in 2005 produse electrocasnice in valoare de 1683 lei doar cu buletinul de la Altex avand ca si creditor SC FINANS SERVICII ... (vezi toată discuția)