avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort separare indelungata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort separare indelungata

De ce sa fie culpa mea la divort daca separarea a durat timp de doi ani si jumatate timp in care sotia si-a facut de cap, eu incercand sa repar familia ?:frantic:

Asa am vazut ca prevede noul cod civil .
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 00:19, 7 August 2016
Contează cine a părăsit domiciliul conjugal.
Dacă aveţi dovezi cum şi-a făcut de cap, cereţi divorţul din culpa ei exclusivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie radu ion radu ion ce pot face in situatia de fata sotia mea a parasit domiciliul conjugal?as dori sa divortez pot pune ca acuzatie aceasta fapta (vezi toată discuția)
Divort prin culpa exclusiva Laura_89 Laura_89 Buna seara si imi cer scuze ca va deranjez cu o intrebare: Sunt despartita de sotul meu de mai bine de doi ani, detin certificatul de divort, si nu am ajuns ... (vezi toată discuția)
Divort cu art.934 cpc ContSters143145 ContSters143145 In cazul divortului in care se invoca art. 934 CPC si este considerat \\"vinovat\\" reclamantul pentru ca paratul a parasit domiciliul de peste 2 ani, va plati ... (vezi toată discuția)