avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu in alt Judet
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu in alt Judet

Buna ziua , am urmatoarea problema , daca eu sunt din valcea si vreau sa fac buletinul la 18 ani , poate sa ma ia in spatiu o persoana din alt judet de exemplu de la hunedoara , Deva? sau trebuie neaparat cineva din judetul valcea?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 10:38, 8 August 2016
Avand 18 ani va puteti muta singur unde doriti, conditia este ca cel la care doriti sa va faceti mutatia sa fie de acord cu luarea dvs. in spatiu. Deci puteti sa va mutati linistit la Deva.
pai nu vreau sa ma mut , ma interesa doar daca ma ia el acolo la deva in spatiu daca pot sa fac buletinul la valcea.
Nu se pot depune actele in Deva pentru carte de identitate pe Valcea.
Sper ca am inteles ce vreti sa intrebati, daca nu reformulati mai clar.
Deci ideea este ca pe mine vrea sa ma ia in spatiu cineva din Deva ca sa fac buletinul la 18 ani. Intrebarea era daca pot sa il fac buletinul la Valcea daca ma ia in spatiu persoana din Deva sau trebuie sa il fac tot la deva.
Nu d-le, daca vreti buletin de Deva va deplasati frumusel pana la Deva si va depuneti actele la SPCLEP Deva. Se presupune ca motivul pentru care vreti buletin de Deva este acela ca si locuiti in Deva. Acolo veti face si poza ca doar nu suntem la foto privat, fac poze la Medgidia si le trimit celor din Cucuietii din Deal. Chiar asa???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare Liana12 Liana12 Buna seara,am si eu o problema.De curand bunicu meu a incheiat cu mine un contract de intretinere.Acesta locuieste la Deva si eu stau la Ramnicu-Valcea cu ... (vezi toată discuția)
Efectele mutatiei sau luarii in spatiu msc_angela msc_angela Buna ziua, Am un contract de inchiriere pe un apartament, cu o societate comerciala din Iasi cu filiala in galati. Azi chiriasa m-a contactat telefonic sa ma ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat popairaida popairaida Buna ziua! Sunt din judetul Bacau, am 24 de ani si mi-a expirat buletinul. Il aveam pe adresa tatalui meu doar ca intre timp, din motive personale, nu mai ... (vezi toată discuția)