avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie conforma cu originalul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie conforma cu originalul

O copie conforma cu originalul al unui act administrativ emis in ITALIA ,apostilat ,are aceeasi valoare cu originalul ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:06, 7 August 2016
Apostila se aplica pe un act original (are ca scop autentificarea originii unui act oficial).
Apostilat in Italia
Nu. Copia nu are aceeasi valoare cu originalul. Depinde la ce institutie aveti nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Echivalare diploma cetatean european pentru admiterea la facultate in romania alexandracdr alexandracdr Am nevoie de echivalarea diplomei de sfarsit de liceu din Portugalia, problema inampinata are de a face cu Apostila de la Haga. Am intrat pe site-ul CNRED si ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru declaratia de valoare adina vint adina vint a mai depus cineva cerere pentru declaratia de valoare la ambasada italiei(m-ar interesa cat costa) multumesc (vezi toată discuția)