avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia fara preaviz, daune angajator.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia fara preaviz, daune angajator.

Buna ziua,

Am si eu o intrebare daca ati putea sa-mi raspundeti, va rog.Doresc sa mi dau demisia la zi, fara preaviz, angajatorul are dreptul sa-mi ceara daune? Am semnat si un contract de fidelitate conform caruia primesc suma de 300 de lei lunar, contractul expira in luna martie 2017, daca-mi dau demisia angajatorul ma poate obliga in vreun fel sa platesc despagubiri?

Va multumesc,
Roxana Honcu
Cel mai recent răspuns: HoncuRoxana , utilizator 19:24, 7 August 2016
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie contract pe perioada determinata AlexandruGSS AlexandruGSS Am semnat un contract pe o perioada determinata de 3 luni, cu o perioada de proba de 15 zile, iar la clauze se prevede \'perioada de preaviz in cazul demisiei ... (vezi toată discuția)
Incetare perioada proba The-Borg The-Borg Buna seara, Am un CIM cu o firma, pe perioada determinata de un an incepand cu data de 27.06.2016 si perioada de proba de 90 zile calendaristice. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Demisie SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua! As dori sa plec de la jobul care il am momentan.. Am inteles ca se poate prin demisie sau printr-o cerere , unde ambele parti sunt de acord. Atunci ... (vezi toată discuția)