avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire mostenire / succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire mostenire / succesiune

O intrebare pe care nu ma asteptam sa o adresez, dar la cate sute de accidente auto si la cate neprevazute sunt pe lumea asta, e bine sa stiu.

Daca Doamne fereste patesc ceva, ce se intampla cu bunurile achizitionate inainte de casatorie de catre parinti pe numele meu?

In secunda doi dupa ce ma casatoresc, daca eu patesc ceva, sotia dobandeste 1/2 chiar daca nu a contribuit cu nimic, majoritatea bunurilor fiind achizitionate de parintii mei?

Sau bunurile vor reveni parintilor si fratilor mei, asa cum consider eu ca este corect, de vreme ce sotia nu a contribuit cu nimic?



Cel mai recent răspuns: ContSters359816 , utilizator 16:17, 10 August 2016
Atunci va rog sa stergeti postarea mea si toata lumea este multumita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. ... Timea.Melinda Timea.Melinda Buna! Eu si cu partenerul meu urmeaza sa ne casatorim anul acesta. El vrea sa facem un contract prenuptial pentru ca are un apartament pe numele lui si in caz ... (vezi toată discuția)
Cum pot cumpara un imobil fiind casatorit si cu copii fara sa aibe sotia dreptul in caz de divort? Sorynazsmr Sorynazsmr Cum cumpar o proprietate doar pe numele meu fiind casatorit? Daca sotia are dreptul dupa divort e mai bine sa o trec la tata dar sa nu am probleme cu ... (vezi toată discuția)
Bun comun dupa casatorie ovy14 ovy14 Buna ziua, as dorii sa stiu care este procedura legala in cazul in care inainte de casatorie sotia mea, avea un teren si apare ca bun propriu in CF, momentan ... (vezi toată discuția)