avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Reducerea varstei de pensionare a femeilor in functie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Reducerea varstei de pensionare a femeilor in functie de numarul de copii

Am trei copii. Se ia in considerare la pensie si cum? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:09, 8 August 2016
1. Legea 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice nu prevede reducerea varstei standard de pensionare pentru femeile care au nascut si crescut un anumit numar de copii.

2. - Exista in Parlament o propunere de modificare a legii in acest sens dar pana acum nu a fost luata in discutie.
- Poate dupa ce vor reveni parlamentarii din vacanta, dupa 1 septembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie vechime in munca pentru mame cu 4 copii cdga_2007 cdga_2007 Am 58 de ani cu o vechime in campul muncii de peste 25 de ani,sunt mama a patru copii.Va rog sa imi spune-ti daca mai exista legea (o stiam acum vreo 25 de ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei de pensionare pentru femeile care au nascut si crescut 3 sau mai multi copii? dali_c dali_c Buna seara, Mai este valabila reducerea varstei de pensionare pentru femeile care au nascut si crescut 3 sau mai multi copii ? (vezi toată discuția)