avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatie

Buna ziua,

Unde/cum se poate depune o sesizare privind o firma din Germania (patron roman) ce lucreaza cu oameni fara contract semnat, 244 ore pe luna, salariu 4,5 eur/ora, neplatit la timp (sunt persoane cu restante din 2014)?
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 8 August 2016
daadi04, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 8 August 2016
Daca vorbim despre Romania, sesizarea se depune la Inspectia Muncii sau la ITM-ul in raza caruia isi are sediul social angajatorul

Pentru Germania, se poate sesiza institutia de profil in raza caruia are sediul social angajatorul respectiva. In speta. vorbim despre Ministerul Finantelor Publice, departamentul Finanzkontrolle Schwarzarbeit (FKS).

Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

Ultima modificare: Luni, 8 August 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in germania Make timi Make timi Am lucrau la o firma din germania ,si ma mintit seful ca am contract de munca , defapt am aflat ca nu am. (vezi toată discuția)
Munca la negru in germania cristinutza02 cristinutza02 Buna ziua, Numele meu este Cristina, doresc sa fiu indrumata ce masuri sa luam asupra unei pers. care nu a dorit sa ne faca contract de munca.Sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca ContSters431034 ContSters431034 Am lucrat 1 an si 7 luni la o firma din germania ,la care ulterior am aflat ca este declarata insolvent ,mai precis cand am fost internat an spital,mia venit ... (vezi toată discuția)