avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Am lucrat 1 an si 7 luni la o firma din germania ,la care ulterior am aflat ca este declarata insolvent ,mai precis cand am fost internat an spital,mia venit de la anunt ca pe ,perioada de lucru nu mi sa platit asigurarea. Acum trebuie sa platesc sa nu mai zic de stoier nu stiu ce va fi patronul a spus ca am fost angajat. Nu mia cerut decat meldungul si copie de buletin ,bine anteles si numar de stoier .Dupa o saptamana mi lea anapoiat. Spunandumi ca sunt angajat. Fapt care stie si colegul cu care am lucrat an aceasta perioada .acum sa aflu ca nu mia facut contract .Ce se antampla cu mine daca al denunt ?.sau cum sa procedez mai ales ca are sami dea si bani pe luna ianuari. Plus spitalizarea .pentru ca eu asa am stiut ,ca sunt angajat .va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters431034 , utilizator 15:30, 29 Mai 2017
Puteti sesiza in raza caruia angajatorul isi are sediul social - Ministerul Finantelor Publice, Departamentul Finanzkontrolle Schwarzarbeit (FKS) .

Sesizarea poate fi facuta personal, prin telefon sau transmisa prin posta, email sau fax.
Multumes f mult .an cazul asta ami pot recupera timpul la ani de pensie sau cel putin salarul si spitalizarea sa-mi plateasca. Mai trebuie sa merg la politie daga merg la finantzam ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru in germania cristinutza02 cristinutza02 Buna ziua, Numele meu este Cristina, doresc sa fiu indrumata ce masuri sa luam asupra unei pers. care nu a dorit sa ne faca contract de munca.Sotul meu a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca in germania Make timi Make timi Am lucrau la o firma din germania ,si ma mintit seful ca am contract de munca , defapt am aflat ca nu am. (vezi toată discuția)
Reclamatii patron germania Radu1986 Radu1986 Unde pot sa ma adresez cand lucrez in germania la negru si nu mi-am primit banii de 3 luni (vezi toată discuția)