avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Procura sau act aditional cu clauza auto?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Procura sau act aditional cu clauza auto?

O societate are 5 autoturisme pe care le folosesc angajatii. este necesara o procura sau doar un act aditional la CIM cu clauza auto? ce alte documente trebuie facute pentru autoturismele societatii utilizate de angajati? multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Gratiela , Alte profesii 18:44, 8 August 2016
Trebuie incheiate urmatoarele documente :
- proces-verbal de predare-primire autovehicul
- imputernicire , din caresa reiasa ca dnul ... , angajat in functia de..., are dreptul sa foloseasca autovehicul marca ..... nr. inreg....... in tara si in strainatate pe durata valabilitatii c.i.m.
puteți să aveți în vedere și aspectele descrise aici:www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auto cu masina inscrisa in bulgaria user_andrei user_andrei Va salut. Sunt administratorul unui S.R.L si as dori sa stiu daca se poate incheia un contract de comodat auto intre mine si societate avand o masina inscrisa ... (vezi toată discuția)
Speta abuz de incredere ionutradu84 ionutradu84 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la aceasta intrebare pentru ca am consultat mai multi avocati si raspunsurile au fost distincte.. In urma cu 2 ... (vezi toată discuția)
Asigurare auto-reparatie cumparator carmen2014 carmen2014 Buna ziua, am uramtoarea speta, un autovehicul asigurat cu casco este vandut la o data x, ulterior unul din angajatii societatii cumparatoare deschide un dosar ... (vezi toată discuția)